Nyheter og driftsmeldinger

Kragerø Bredbånd er på Facebook. Vi kommer til å benytte siden til å informere om våre produkter og tjenester og kommer også med nyttige tips. En og annen konkurranse blir det også, og frem til ...les mer.

Visste du at du som kunde selv kan bytte ut flere av TV-kanalene dine selv, eller legge til nye kanaler uten å betale ekstra? Abonnementet ditt kommer nemlig med en pott poeng, som du kan ...les mer.

Endelig er strømmetjenesten TV 2 Play igjen tilgjengelig hos Altibox. Med TV 2 Play Basis får du tilgang til et stort univers av filmer og serier, i tillegg til nyhetssendinger og de kjente underholdningsprogrammene til ...les mer.

Utbyggingen er et samarbeid mellom Kragerø kommune, Vestfold og Telemark Fylkeskommune og Kragerø Bredbånd AS. Utbyggingen starter våren 2023. Mange vil få tilknytning allerede før sommeren 2023. Etablering for fiber på fritidsbolig er 9990,-.Prisen forutsetter ...les mer.

Ekstrapoengene du mottok i perioden uten TV 2 forsvant 4. januar. Hadde du brukt av disse, vil du oppleve at innhold forsvinner i løpet av de nærmeste dagene. Du betaler ingenting ekstra om det tar ...les mer.

Altibox har oppgradert til en ny, tryggere og bedre e-posttjeneste for deg som bruker Altibox epost. Noe vil kanskje være nytt og litt annerledes, men vi håper og tror at denne endringen bare skal være ...les mer.