Nyheter og driftsmeldinger

Utbyggingen er et samarbeid mellom Kragerø kommune, Vestfold og Telemark Fylkeskommune og Kragerø Bredbånd AS. Utbyggingen starter våren 2023. Mange vil få tilknytning allerede før sommeren 2023. Etablering for fiber på fritidsbolig er 9990,-.Prisen forutsetter ...les mer.

Ekstrapoengene du mottok i perioden uten TV 2 forsvant 4. januar. Hadde du brukt av disse, vil du oppleve at innhold forsvinner i løpet av de nærmeste dagene. Du betaler ingenting ekstra om det tar ...les mer.

Altibox har oppgradert til en ny, tryggere og bedre e-posttjeneste for deg som bruker Altibox epost. Noe vil kanskje være nytt og litt annerledes, men vi håper og tror at denne endringen bare skal være ...les mer.

Feilen fra gårsdagen er løst. Dersom du fremdeles har problemer med TV/Internett kan du forsøke å restarte hjemmesentralen. Restart utfører du ved å trekke ut strømmen i 30 sekunder før du kobler til igjen. Det ...les mer.

(Feil rettet 27.08.22 Kl12.00)Det er for tiden en større feil på Bærø som følge av brudd på sjøkabel. Alle abonnenter på Bærø er for tiden uten tjenester som følge av feilen.Våre montører er på stedet ...les mer.

Oppdatert Kl 11.00 08.08.22 Feilen er rettet og alle kunder skal ha fått tjenestene tilbake.Opplever du fortsatt feil, kan du først forsøke en omstart av fibersentral. Om ikke det løser problemet, kan du kontakte oss ...les mer.