Nyheter og driftsmeldinger

De siste somrene har det vært mulig å sjekke sjøtemperaturen via Badetassen. Badetassen har vært og er fortsatt plassert på Gunnarsholmen, like utenfor Kragerø Sentrum. Nå skal vi plassere ut en til, og vi ønsker ...les mer.

Kragerø Bredbånd er på Facebook. Vi kommer til å benytte siden til å informere om våre produkter og tjenester og kommer også med nyttige tips. En og annen konkurranse blir det også, og frem til ...les mer.

Visste du at du som kunde selv kan bytte ut flere av TV-kanalene dine selv, eller legge til nye kanaler uten å betale ekstra? Abonnementet ditt kommer nemlig med en pott poeng, som du kan ...les mer.

Endelig er strømmetjenesten TV 2 Play igjen tilgjengelig hos Altibox. Med TV 2 Play Basis får du tilgang til et stort univers av filmer og serier, i tillegg til nyhetssendinger og de kjente underholdningsprogrammene til ...les mer.

Utbyggingen er et samarbeid mellom Kragerø kommune, Vestfold og Telemark Fylkeskommune og Kragerø Bredbånd AS. Utbyggingen starter våren 2023. Mange vil få tilknytning allerede før sommeren 2023. Etablering for fiber på fritidsbolig er 9990,-.Prisen forutsetter ...les mer.

Ekstrapoengene du mottok i perioden uten TV 2 forsvant 4. januar. Hadde du brukt av disse, vil du oppleve at innhold forsvinner i løpet av de nærmeste dagene. Du betaler ingenting ekstra om det tar ...les mer.